Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60,00€
Bluebonnet logo
Bluebonnet logo

Σχετικα με εμας

Το κατάστημα παιχνιδιών και χειροποίητων ειδών Bluebonnet Boutique είναι ένα κατάστημα, που σκοπός του είναι να παρέχει στους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, προϊόντα οικολογικά ,που αντέχουν στο χρόνο και ξυπνάνε τη φαντασία! Η συλλογή τους έχει γίνει από διάφορες γωνιές του κόσμου με αγάπη για το παιδί και σεβασμό στο περιβάλλον.

Bluebonnet

Το όνομα του καταστήματος δεν είναι τυχαίο. Τρέφω μεγάλη αγάπη για το μπλε χρώμα και δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο όνομα από αυτό. Μετά από μεγάλη αναζήτηση έπεσα πάνω σε αυτή τη λέξη. Το Μπλου-μπόνετ (bluebonnet) λοιπόν, είναι το επίσημο πολιτειακό λουλούδι της πολιτείας του Τέξας των ΗΠΑ. Eίναι σχεδόν πάντα μπλε και αναπτύσσεται ελεύθερα στη φύση. Το όνομά του το πήρε από τις γυναίκες οι οποίες καθώς μάζευαν από τα χωράφια το λουλούδι αυτό , φορούσαν τα bonnets, τα υφασμάτινα καπελάκια με το γείσο μπροστά και το κορδονάκι που δένει στο κάτω μέρος ( σαν αυτό που φορούσε η Laura στο μικρό σπίτι στο Λειβάδι), για να τις προστατεύει ο καυτός ήλιος. Το σχήμα των πετάλων του λουλουδιού μοιάζει με τα καπέλα που φορούσαν οι γυναίκες, έτσι το λουλούδι αυτό ονομάστηκε bluebonnet.

Η ιδέα για την δημιουργία του καταστήματος προήλθε από την ανάγκη να δώσουμε στα δυό μας κορίτσια νέα ερεθίσματα, παιχνίδια ιδιαίτερα, ποιοτικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημά μας έχουν επιλεχθεί προσεκτικά όσον αφορά την ποιότητα, την χρηστικότητα αλλά και την χαρά που μπορούν να προσφέρουν. Κι αυτό γίνεται γιατί στη Bluebonnet Boutique ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να λάμπει το πρόσωπο ενός παιδιού και του γονιού του όταν βρίσκει αυτό που ζητάει μιας και εμείς κάνουμε το ίδιο.

Καλώς ήλθατε και καλή εξερεύνηση!

Αμαλία Τσομπανίδου – Ιδιοκτήτρια

Scroll to Top