Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60,00€
Bluebonnet logo

Orchard Toys – Επιτραπέζιo “Σκυλάκι σκυλάκι Γαβ Γαβ”

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ

Ένα ζωντανό παιχνίδι ταιριάσματος και μνήμης με θέμα το σκυλάκι με πίνακες διπλής όψης και δύο διασκεδαστικούς τρόπους παιχνιδιού.

13,90 

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

EAN: 5011863003928 Κωδικός προϊόντος: ORCH127 Κατηγορίες: , , , Tag:
Ένα ζωντανό παιχνίδι ταιριάσματος και μνήμης με θέμα το σκυλάκι με πίνακες διπλής όψης και δύο διασκεδαστικούς τρόπους παιχνιδιού.
2 διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού:
  • Στο παιχνίδι 1, οι παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν τρία σκυλιά στο ταμπλό τους ταιριάζοντας κεφάλια σκύλου με σώματα, φωνάζοντας «Doggy Doggy Woof Woof» μετά από κάθε επιτυχημένο αγώνα.
  • Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για το φύλλο waggy tail – όταν το βρείτε, είναι ώρα να σηκωθείτε, να κουνήσετε την ουρά σας και να φωνάξετε “Waggy Waggy Woof Woof” και να περάσετε στον επόμενο παίκτη!
  • Για το παιχνίδι 2, αναποδογυρίστε το ταμπλό σας και προσπαθήστε να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερα ολοκληρωμένα, ταιριαστά σκυλιά παίρνοντάς το με τη σειρά για να διαλέξετε ένα φύλλο από το σωρό κεφάλια και σώματα σκυλιών και προσπαθήστε να ταιριάξετε με οποιοδήποτε από τα ανοιχτά φύλλα σας.
  • Με 13 διαφορετικά αξιολάτρευτα κουτάβια να ολοκληρωθούν, αυτό το παιχνίδι θα έχει τα παιδιά να… γαβγίζουν από ενθουσιασμό! Αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα φέρει χαμόγελα και γέλιο σε όλους τους παίκτες, μικρούς και μεγάλους. Ιδανικό για βραδιά οικογενειακού παιχνιδιού ή διασκεδαστική δραστηριότητα με φίλους.
Οι ογκώδεις, καθαρές κάρτες είναι ιδανικές για μικρά χεράκια.
Τέλειο δώρο γενεθλίων για παιδιά ηλικίας από 2 ως 6 ετών.
Ηλικία: Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω.

Παίκτες: 2 – 4

Follow us on Facebook.

Follow us on Instagram.

Βάρος 0,4 kg
BRAND

Orchard Toys

Για ηλικία

2+ ετών, 3+ ετών, 4+ ετών, 5+ ετών, 6+ ετών

Scroll to Top